За Компанијата

Т-ЦЕРТ СИСТЕМ ДООЕЛ Скопје има авторизирано и екслкузивно претставништво за TÜV NORD CERT која претставува една …

повеќе
ISO Сертификација - Сертификација на Системи за Квалитет

Сертификација на Системи според различни стандарди.

повеќе
IT Сертификација и Информациска безбедност

Систем за управување со ИТ услуги (ИТ СМС)

повеќе

Услуги

Doing the right thing,
at the right time.

0

Certified companies

0

Issued accredited certificates

0

Satisfied customers

Новости

 • Нова верзија на ISO/IEC 27001:2022

  САЈБЕР И ИНФОРМАЦИСКА БЕЗБЕДНОСТ: Во октомври 2022 година, ISO/IEC 27001 беше ревидиран. По завршувањето на фазата на конверзија, секоја сертификација мора да се заснова исклучиво на новата ревизија ISO/IEC 27001:2022 – сите постоечки ISO/IEC 27001:2013 сертификати тогаш ќе ја изгубат својата важност. Во документот на IAF IAF MD 26 од 15 февруари 2023 година (https://iaf.nu/iaf_system/uploads/documents/IAF_MD_26_Transition_requirements_for_ISOIEC_27001-2022_09082022.pdf),

  10/04/2023
 • IFS food верзијата 8 е задолжителна од Јули 2023 година.

  ВАЖНО!!! Само две години по објавувањето на IFS Food верзијата 7, IFS Management подготвува нова верзија 8, која е во завршна фаза. Верзијата IFS Food 8 станува задолжителна од Јули 2023 година. Менаџментот на IFS го наведува прилагодувањето кон новиот Codex Alimentarius и ISO 22003-2 како главнa причинa за неговата ревизија. Предлогот на новата верзија

  06/03/2023
 • TUV Македонија стана единствена компанија на територијата на Р. Македонија која што има овластени Аудитори од CEPA Организацијата да спроведува аудити според EN ISO 16636 за управување со штетници (Pest Management)

  TUV Македонија стана единствена компанија на територијата на Р. Македонија која што има овластени Аудитори од CEPA Организацијата да спроведува аудити според EN ISO 16636 за управување со штетници (Pest Management) EN ISO 16636 Управување со штетници Стандардот EN 16636: 2015 „Услуги за управување и контрола на штетници. Барања и вештини“, е референтен стандард за

  12/11/2021
 • Објавена е новата верзија на стандардот IFS Food Version 7!

  IFS Food v7 сега е објавен! Новата верзија на овој стандард дава поголема јасност за тоа што очекуваме од аудиторите кога тие вршат аудит на IFS. Барањата сега имаат повеќе назначен карактер, а новата структура го олеснува работењето со стандардот. Ставен е поголем акцент на евалуацијата на самото место, а помалку на документацијата. Листата за

  09/11/2020