За Компанијата

Т-ЦЕРТ СИСТЕМ ДООЕЛ Скопје има авторизирано и екслкузивно претставништво за TÜV NORD CERT која претставува една …

повеќе
ISO Сертификација - Сертификација на Системи за Квалитет

Сертификација на Системи според различни стандарди.

повеќе
IT Сертификација и Информациска безбедност

Систем за управување со ИТ услуги (ИТ СМС)

повеќе

Услуги

Проверка на Сертификат

За проверка на валидноста на издадениот сертификат, ве молиме пратете копија од сертификатот на следните E-mail адреси:
office@tuv.mk или officemk@tuv-nord.com
Нашите колеги ќе ви одговорат во рок од 24 часа.

контакт