За Компанијата

Т-ЦЕРТ СИСТЕМ ДООЕЛ Скопје има авторизирано и екслкузивно претставништво за TÜV NORD CERT која претставува една ...

повеќе
ISO Сертификација - Сертификација на Системи за Квалитет

Сертификација на Системи според различни стандарди.

повеќе
IT Сертификација и Информациска безбедност

Систем за управување со ИТ услуги (ИТ СМС)

повеќе

Услуги

Doing the right thing,
at the right time.

0

Certified companies

0

Issued accredited certificates

0

Satisfied customers

Новости