img-ak

Акредитации и Овластувања

TÜV NORD поседува повеќе од 120 национални и меѓународни акредитации за ISO Стандардите. Една од овие акредитации е DAKKS – Германска Национална Акредитација.

Некои од системите кои Т-ЦЕРТ ги сертифицира во соработка со TÜV NORD се и следните системи:

  • IRIS – International Railway Industry Standard
  • FSC® – Forest Stewardship Council®
  • PEFC – Programme for the Endorsement of Forest Certification schemes
  • GLOBALGAP
  • IFS – International Featured Standard
  • BRC – British Retail Consortium
  • SCC – безбедност при работа
  • ISO TS / IATF 16949
  • GMP – Good Manufacturing Practic

Во продолжение се само мал дел од Акредитациите на TÜV NORD.

Ако ви треба сертификација или совет за кој било од системите што не се наведени, слободно контактирајте со нас преку телефон или едноставно пополнете прашалник и испратете ни го.

Како можеме да ви помогнеме?